Reluxa szerelés Miskolc

A reluxa közkedvelt árnyékoló, amelyet otthonokban és irodákban egyaránt megtalálunk.
A reluxa kis helyigénye miatt szinte bárhová felhelyezhető, így akár ajtókra és ablakokra is egyaránt felszerelhető.
A reluxák 25mm-es vagy 16mm-es alumíniumból készült lamellákkal többféle színben is készülnek, így igazán a belső térhez igazíthatjuk a megjelenésüket. A reluxa helyiségek árnyékolásán túl nagyszerűen alkalmazható terek elválasztására is, hiszen különböző méretekben is kapható.
A reluxákat viszonylag könnyű felhelyezni, ám előfordulhatnak olyan esetek, amikor segítségre lehet szüksége. Ilyenkor érdemes szakembert hívnia. Mi, az FPRedőny Árnyékolástechnika már több, mint 15 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött biztos kezekkel szereljük fel a reluxákat. Amennyiben reluxa szereléssel kapcsolatban szeretné a segítségünket kérni, abban az esetben hívjon minket! Hívjon bizalommal! +36 20 930 98 30 További információkért kattintson ide! Írjon emailt nekünk! infofpredony

A reluxák ugyan nem igényelnek komolyabb karbantartást, ám használatuk közben könnyen megtörténhet a baj: összeakadhatnak a lamellák, elakadhat vagy akár el is szakadhat a gyöngylánc.
Ilyenkor a legrosszabb amit tehetünk, hogy feszegetjük, rángatjuk, hiszen ezzel csak további károkat okozunk az elakadt szerkezetben.
Amennyiben nem sikerül magunktól megoldani, gyengéd kézmozdulatokkal kiszabadítani az elakadt reluxát, úgy mindenképp érdemes szakember segítségét kérnie. Hívjon bizalommal! +36 20 930 98 30 További információkért kattintson ide! Írjon emailt nekünk! infofpredony

Reluxa szerelés Miskolc, Reluxa szerelés Eger, Reluxa szerelés Mezőkövesd, Reluxa szerelés Kazincbarcika
FPRedőny Árnyékolástechnika